Burger s avokádovým dipem
Ingredience
- 4 ks Dvouručák
- 4 ks bulka
- 2 avokáda
- 1 ks paprika žlutá a červená
- červená cibulka
- 4 ks cherry rajčátka
- limetka
- koriandr
- rukola
- stroužek česneku
- lžička light majonézy
- ledový salát
- olivový olej
Maso
-
1
Burgery hezky zlehka zmáčkni a uprostřed vytvoř lehký důlek, líp se takhlec propečou.
-
2
Hoď je na rozpálenej gril a hezky z obou stran ogriluj v dokonalost.
-
3
Bulku rozřízni a dej zlehka ogrilovat na rozpálenou mřížku. A můžeš začít vrstvit 🙂
Omáčka
-
1
Červenou cibuli nakrájej nahrubo, papriky na kostičky a přidej vydlabanou dužinu z avokáda.
-
2
Zasypej nasekaným koriandrem, solí a zakápni olivovým olejem.
-
3
Přidej nakrájená rajčata a vymačkanou šťávu z limetky, ta ti zaručí, že avokádo zůstane krásně čerstvé a nebude měnit barvu.
Kompletace
-
1
Bulky potři připraveným avokádovým dipem, přidej ledový salát a na něj vlož hotové ogrilované fešáky.
-
2
Dále přilož čerstvou zeleninu, rukolu, a zavři horním kloboučkem bulky. Dobrou chuť!