Hermín

Ingredience na 6 ks jednohubek:

  • 80 g Hermínu
  • 100 g pečiva se sépiovým barvivem
  • 30 g medové hořčice
  • 20 g nakládaných cibulek
  • 10 g stonků z hladkolisté petržele
  • špetka barevného pepře

Ingredience na nakládané cibulky:

  • 1 červená cibule
  • 1 lžíce třtinového cukru
  • 1 lžíce vinného octa
  • špetka soli

Příprava nakládaných cibulek:

  1. 1

    Červenou cibuli nakrájíme na malé kostičky a dáme do misky.

  2. 2

    Přidáme hnědý cukr, vinný ocet a sůl.

  3. 3

    Vše promícháme a necháme přibližně 1 hodinu odležet v misce.

Příprava dipu z medové hořčice:

  1. 1

    Do medové hořčice dáme nakládané cibulky (bez nálevu), přidáme nakrájené
    stonky z hladkolisté petržele a barevný pepř.

  2. 2

    Nakonec vše důkladně promícháme.

Kompletace:

  1. 1

    Z pečiva vykrájíme čtverečky, na horní část dáme dip z medové hořčice a navrch naaranžujeme plátky Hermínu.

Tip:

  1. 1

    Pečivo lze použít dle vlastní chuti a místo stonků z hladkolisté petržele lze použít i
    listy.