Hermín
Ingredience na 6 ks jednohubek:
- 80 g Hermínu
- 100 g pečiva se sépiovým barvivem
- 30 g medové hořčice
- 20 g nakládaných cibulek
- 10 g stonků z hladkolisté petržele
- špetka barevného pepře
Ingredience na nakládané cibulky:
- 1 červená cibule
- 1 lžíce třtinového cukru
- 1 lžíce vinného octa
- špetka soli
Příprava nakládaných cibulek:
-
1
Červenou cibuli nakrájíme na malé kostičky a dáme do misky.
-
2
Přidáme hnědý cukr, vinný ocet a sůl.
-
3
Vše promícháme a necháme přibližně 1 hodinu odležet v misce.
Příprava dipu z medové hořčice:
-
1
Do medové hořčice dáme nakládané cibulky (bez nálevu), přidáme nakrájené
stonky z hladkolisté petržele a barevný pepř. -
2
Nakonec vše důkladně promícháme.
Kompletace:
-
1
Z pečiva vykrájíme čtverečky, na horní část dáme dip z medové hořčice a navrch naaranžujeme plátky Hermínu.
Tip:
-
1
Pečivo lze použít dle vlastní chuti a místo stonků z hladkolisté petržele lze použít i
listy.