Tatarský biftek

Doporučený návod na přípravu:

  1. 1

    Maso naškrábeme ostrým nožem nebo najemno nameleme mlýnkem na maso.

  2. 2

    Připravenou směs osolíme a opepříme.

  3. 3

    Navlhčenou rukou z masa vytvarujeme 2 bochánky, které položíme na servírovací talíře.

  4. 4

    Bochánky ve středu promáčkneme a do vzniklého důlku vložíme syrový žloutek.

  5. 5

    Kolem bifteku rozdělíme: tabasco, hořčici nebo kečup, mletou papriku, mletý kmín, nasekanou cibuli.

  6. 6

    Jednotlivé ingredience postupně vmícháme podle vlastní chuti. Podáváme s topinkami a česnekem.

Návod na prípravu:

  1. 1

    Mäso naškrabeme ostrým nožom alebo najemno zomelieme mlynčekom na mäso.

  2. 2

    Pripravenú zmes osolíme a okoreníme.

  3. 3

    Navlhčenou rukou z mäsa vytvarujeme 2 bochníky, ktoré položíme na servírovací tanier.

  4. 4

    Bochníky v strede prehľbime a do vzniknutej jamky vložíme surový žľtok.

  5. 5

    Okolo bifteku rozložíme nasekanú cibuľu, mletú papriku, mletú rascu, príp. horčicu, kečup alebo tabasco.

  6. 6

    Jednotlivé ingrediencie postupne vmiešame podľa vlastnej chuti. Podávame s hriankami a cesnakom.